reiger

jouw droomwoning financieren

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Doesburg? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Vrijblijvend financieel advies op maat

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. 

De financieringsverklaring is een gewaarmerkte brief waarin staat wat je bij de geldverstrekker kunt lenen. Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Aan je financieel adviseur kun je vragen welke gegevens hij/zij daarvoor nodig heeft.

 

Voorwaarden financiële check

Let erop dat in het document staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen. Aan je financieel adviseur kun je vragen welke gegevens hij/zij daarvoor nodig heeft. Bij voorkeur staat op het document ook de naam van het gebied en/of wijk waar de woning ligt, welke fase het betreft en de plaatsnaam van het project. En last but not least je/jullie NAW-gegevens.

Dat document laat je opstellen door de hypotheekadviseur / -verstrekker. Nadat de verkoop is gestart kan je bij het doorgeven van je voorkeuren het document uploaden in jouw account. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen.

Een voorbeeld van een voor Van Wijnen acceptabel document is bijvoorbeeld het Oriëntatierapport Lenen & Wonen van de Rabobank. Vraag ernaar bij jouw financieel adviseur van de Rabobank.

Vraag direct een financiële check aan

 

Online videogesprek: Dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check met Tanja of Tom, financieel adviseurs bij Rabobank. Een eerste gesprek is kosteloos, vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

 

rabo

Tanja van Tebberen

Mail

rabo

Tom Schatorjé

Mail

 

 

 

Wel doen

  • Alleen het document uploaden
  • Pas uploaden nadat de verkoop is gestart
  • Met vermelding van het benodigde bedrag
  • Document niet ouder dan 3 maanden

 

Niet doen

  • Te vroeg een financiële check laten doen
  • Document mailen vóór start verkoop
  • Document sturen ouder dan 3 maanden
  • Of als het niet aan alle voorwaarden voldoet

 

Zelf hypotheek berekenen

Je voelt het aan alles. Je wilt dat ene huis. Het is goed je in een vroeg stadium voorbereiden op de aankoop van jouw droomhuis. Dat kan onder andere met de Hypotheek-berekentool van Rabobank of via onderstaande button. Een handige online tool waarmee je eenvoudig inzicht krijgt in je maximale hypotheek en maandlasten. Zo weet je snel of het huis binnen handbereik is.
 

Hypotheek-berekentool

 

Allerlaatste gezinswoning beschikbaar

Ruime gezinswoning

Ga naar het aanbod