Start bouw gevierd met kopers en wethouder

Wethouder en kopers vieren start bouw De Havenmeester

Startsein voor de bouw

Op woensdag 1 februari werd de start van de bouw gevierd van het project De Havenmeester met onder andere de kopers en wethouder Birgit van Veldhuizen. De wethouder gaf het officiële startsignaal van de bouw met een authentieke handbediende misthoorn. De kopers hebben op de plek waar zij straks gaan wonen een piketpaaltje geslagen. Vervolgens is er samen geproost op een voorspoedige bouw.

Multifunctionele woningen
De toekomstige bewoners van de gezinswoningen krijgen ruim baan voor creatieve woon- en werkmogelijkheden in huis. Dat komt enerzijds door het royale woonoppervlak van ruim 176 vierkante meter en anderzijds door de woonindeling. Ze bepalen zelf hoe ze de drie verdiepingen gebruiken. Denk hierbij aan een ruime werkkamer op de begane grond en de woonkamer op de eerste verdieping. Ben jij ook geïnteresseerd in een multifunctionele gezinswoning dan heb je geluk. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar en de sleuteloverdracht is al deze nazomer.

Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? 
Wil je weten of je ondanks de rentewijzigingen toch een nieuwbouwwoning kunt kopen? Wij willen je aanmoedigen om dit te onderzoeken. De adviseurs van Rabobank denken graag met je mee. Want wist jij bijvoorbeeld dat de volgende zaken impact kunnen hebben op jouw maandlasten:
-  Heb je al een koopwoning? 
Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning, waardoor je je nieuwe hypotheekbedrag kunt verlagen.
- Of heb je een bestaand aantrekkelijk rentecontract? Wat zijn hiervan de voorwaarden? Misschien kun je ook dit contract meenemen naar je nieuwe woning.
- Een nieuwbouwwoning betekent automatisch duurzaam wonen en lagere energielasten. Wat betaal jij nu aan energielasten? Dat kan maandelijks veel geld schelen. 

Voor De Havenmeester kun je rechtstreeks contact opnemen met Tanja van Tebberen (tanja.van.tebberen@rabobank.nl) of Tom Schatorjé (tom.schatorje@rabobank.nl) van Rabobank. Laat je door hen goed informeren wat jouw mogelijkheden zijn. Wellicht is er meer mogelijk dan je denkt. 

Allerlaatste gezinswoning beschikbaar

Ruime gezinswoning

Ga naar het aanbod

Laatste nieuws

13-12-2023

De woningen in het project De Havenmeester zijn opgeleverd. Ben jij op zoek naar een ruime, duurzame...

20-09-2023

Bekijk de dronebeelden van het project in dit filmpje.

06-06-2023

Op zaterdag 3 juni was er een open huis op de bouwplaats. Heb je deze gemist? Geen nood, maak een...