Riet

luxueuze WONINGEN VOOR IEDEREEN DIE VAN HET GOEDE LEVEN HOUDT

De Havenmeester is een kleinschalig nieuwbouwproject op de locatie ‘Koppelweg’ in Doesburg. Het perceel aan de Oude IJssel biedt ruimte aan zeven royale drielaagse gezinswoningen en zes gelijkvloerse patiowoningen, ideaal voor senioren, stellen of eenoudergezinnen. De Havenmeester steekt in op luxueuze woningen, een optimale beleving van de omgeving en volop mogelijkheden om je woning zo in te delen zoals jij dat wilt.

peddels
Locatie/ /

woningen die helemaal kloppen,
tot in het kleinste detail

 

Een klein stukje Doesburg met grootse woningen; zo kun je De Havenmeester misschien nog wel het beste typeren. Er is goed nagedacht over de plaatsing van de woningen op de kavel en daarbij biedt elke woning een zee aan woonplezier dankzij de doordachte plattegronden die optimaal gebruik maken van de ruimte. Wonen, slapen, kokkerellen, badderen, werken, het kan allemaal in jouw nieuwe thuis in De Havenmeester.

 

reiger
Gezinswoningen


GEZINSWONINGEN

De zeven gezinswoningen zijn gelegen aan de Koppelweg. Veel glas en fraai metselwerk geven de woningen een industriële look. Bepaal zelf hoe je de drie verdiepingen indeelt en gebruikt. Een werkkamer of tuinkamer met leefkeuken op de begane grond of een (slaap)kamer op de eerste verdieping? Jij bepaalt. 
 

Bekijk

Patiowoningen


PATIOWONINGEN

De zes patiowoningen kijken uit over de Oude IJssel. Alle ruimtes bevinden zich op dezelfde woonlaag, waarbij de zeven meter brede woonkamer dankzij de grote glaspartijen en een groot daklicht volop in het daglicht baadt. Vanuit je living loop je zo het terras aan het water op. Een geweldige plek om eindeloos te genieten van rust, ruimte en een fenomenaal uitzicht.

Bekijk

 

Allerlaatste gezinswoning beschikbaar

Ruime gezinswoning

Ga naar het aanbod