Nu in verkoop

Het is zover: de 13 woningen van het project De Havenmeester zijn in verkoop. Vanaf nu kun jij je officieel inschrijven voor een patiowoning of gezinswoning.

Havenmeester

De brochure, prijslijst, inschrijfprocedure en het stappenplan voor de online inschrijving staan op de downloadpagina. Wil je graag een fysiek exemplaar van de brochure? Dat kan. Deze liggen klaar bij de makelaar (Plantsoenstraat 75 Doetinchem). De contractstukken, waaronder de technische omschrijving en de verkooptekeningen, staan klaar in het online woondossier. Maak hier een account aan als je dat nog niet hebt gedaan. Om 19.00 uur vanavond is er een webinar. Lees daar in dit nieuwsbericht meer over.

Hoe schrijf je in:
  • Vanaf nu staat het definitieve inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijving verloopt geheel online via het 'Digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier
  • Door je in te schrijven, kom je als eerste in aanmerking voor een woning van jouw keuze. Vul hiervoor het 'digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier in. 
  • Wanneer je je hebt ingeschreven en een woning is aan jou toegewezen, krijg je uiterlijk 22 december een reactie van de makelaar. Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je ervoor kiezen om een optie te nemen. Ook als je niet in aanmerking komt voor een woning, ontvang je een bericht. 
  • Lees meer over de inschrijfprocedure op de downloadpagina.

Heb je tijdens het inschrijven nog vragen? Bekijk dan eens het stappenplan of schroom niet om contact op te nemen met de makelaar.

Nieuw Wonen Achterhoek
info@nieuwwonenachterhoek.nl
085-080 15 90 

Laatste nieuws

28-06-2022

Nu tijdelijk een cadeaucheque van 7.500 euro voor een keuken of badkamer bij de aanschaf van een...

02-12-2021

Op woensdag 8 december start om 15.00 uur de online verkoop van de 13 woningen in De Havenmeester...

17-11-2021

Goed nieuws! Op woensdag 8 december start de verkoop van het project De Havenmeester in Doesburg...